Κατηγορίες
General

Συνεργασία ASM και RUSH Greece με Αβαντίδες Χαλκίδας

H Antonakas Sports Management και η RUSH Greece είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία τους με τις Αβαντίδες Χαλκίδας.

Η εταιρεία μας, σταθερά στοχευμένη στην ανάπτυξη των ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του δικτύου της RUSH Greece, ξεκινά τη συνεργασία της με τις Αβαντίδες Χαλκίδας, ένα σύλλογο που έχει αποδείξει με τη μέχρι τώρα παρουσία του στο γυναικείο ποδόσφαιρο πως πορεύεται με τις ίδιες αξίες τόσο στην πρώτη ομάδα, που τερμάτισε φέτος στη 2η θέση της Α’ Εθνικής, όσο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας θα μπορούν πλέον να αξιοποιούν την πολύχρονη εμπειρία της ASM, καθώς και το ολοένα επεκτεινόμενο δίκτυο ομάδων της RUSH Greece, προκειμένου να παρέχουν σε αθλήτριες όλων των ηλικιών τη δυνατότητα -χάρη στη συγκεκριμένη συνεργασία- για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η RUSH Greece αποτελεί μέλος του κορυφαίου οργανισμού ακαδημιών, της RUSH Soccer, με ταυτόχρονη παρουσία σε 43 χώρες και περισσότερους από 75.000 αθλητές και αθλήτριες σε Αμερική, Ευρώπη, Αφρική και Ασία. Παράλληλα, το δίκτυο των συνεργαζόμενων γυναικείων ομάδων ανοίγει διάπλατα ένα ποδοσφαιρικό επαγγελματικό μονοπάτι για κάθε παίκτρια τόσο στην Ελλάδα (Αιολικός WFC, Ακράτητος WFC, Αβαντίδες Χαλκίδας WFC) όσο και στο εξωτερικό, χάρη στη δανέζικη HB Køge, αλλά και τη γερμανική MSV Duisburg.

Η συνεργασία της ASM και της RUSH Greece με τις Αβαντίδες Χαλκίδας, πέρα από ανταλλαγή τεχνογνωσίας, στοχεύει και στην αξιοποίηση μιας ανεξάντλητη κυψέλης παραγωγής ταλαντούχων αθλητριών, διευρύνοντας από τις επιλογές μας αλλά και τους στόχους όλων των εμπλεκόμενων μερών.